onsdag 27 maj 2009

Kevin

I Söndags passade vi på att ta några foton på Kevin (Enigma Special Occasion), Kevin är en hund som man inte kan låta bli att tycka om. Han har verkligen växt till sig på sista tiden och fronten har blivit bredare så han ser mer harmonisk och sund ut i kroppen. Men mest av allt är Kevin en helt underbar hund som med sitt speciella sätt förgyller tillvaron för oss. Trots sin storlek så är han verkligen en baby och kommer nog alltid att vara det, men snällare hund får man leta efter!
Man kan inte annat än att le åt honom när han kommer ut från sovrummet på morgonen med sina slokande öron och tunga steg och sen står han nästan och sover över maten -han är inte så lik sin pappa som är en riktig piggelin :)

Här är några av bilderna som togs:
Eva med Kevin
Han är lite gunghäst här men han har en väldigt
fin krök på nacken.
Jag friställer utan koppel
Han har verkligen blivit duktig för han har fått mycket mer tålamod nu när han har fyllt tre år, innan så kunde han inte hålla samma postion i mer än några sekunder men nu så stod han och såg så vacker ut!! Det har verkligen hänt mycket med den här killen, han var lite sen men vem har bråttom? :)

1 kommentar:

Norbergarna sa...

Kevin är verkligen fin!!