tisdag 6 oktober 2009

Sundsvall

I fredags började resan mot helgens utställning i Sundsvall. Vi gjorde ett stopp i Nyköping för att lämna av Fanny hos min farmor som skulle ha Fanny tills Tommy slutade jobba -Tack farmor! Resan upp gick bra och vi gjorde ett till stopp på Gävle Bro och käkade, tankade bilen och rastade hundarna. Vi skulle bo i Sundsbruk och det tog inte ens 10minuter till utställningen så det var kanon. Det var 9 faraohundar anmälda för domare Rony Doedijins, en mycket trevlig domare som är jättefin mot hundarna. Jag och Goliat var först in och han skötte sig jättebra och slutade som Bh2 med ytterligare ett cacib, sen var det Eva och Taikas tur och Taika hade väl ingen större lust då hon är på väg in i ett löp men hon slutade som tredje bästa tik med reserv cacib. Träffade gulliga Amanda (Anna Larssons dotter) som hade tagit med presenter till Fanny, tyvärr så var ju Fanny hemma... Amanda har träffat Fanny flera gånger och de är verkligen hur söta som helst tillsammans :) Fanny tackar så mycket för det söta halsbandet och allt smarrigt godis hon fick från Amanda!

2 kommentarer:

Annakarin @ Mathias.W sa...

Din blogg blev verkligen fin nu med de nya ändringarna och grattis till resultaten i Sundsvall, vovvarna ser jättefina ut!
(Vi syns å hälsa Eva & Tommy.)

Anonym sa...

Stort grattis till de fina placeringarna och utmärkelserna! Kul att höra att det går så bra för er och de ljuvliga "små" hundarna!!

Kram