tisdag 18 maj 2010

Lätt som en plätt (eller inte!)

Här är bildbevis på hur lätt det är att få en snart 7 månaders valp att trava fint i ett utställningskoppel :) Om vi säger så här så hade jag ca 20 kort som såg ut som de första här nedan och typ tre där han travade fint som på sista! Men stå är han riktigt duktig på med tanke på att vi inte tränar nått! (får be om ursäkt för min extremt snygga klädstil, var inte meningen att vi skulle fota nått..)








7 kommentarer:

Sofie sa...

Gillar de rosa foppa tofflorna. Kan du itne ha de nästa gång ni tävlar ;)

Emelie sa...

Får fråga Eva först för de är hennes! Skulle kanske passa bra till kavajen??

Sofie sa...

Bästa kombon eller hur. Jag hade inte tvekat en sekund. Tror inte att Eva tvekar en sekund heller :))
Ni kommer att bli som en färgklick i ringen

Sofie sa...

Men nu måste du uppdatera. Ska man behöva läsa på andra bloggar att viktiga saker har hänt va? Vi syns i bråviken då :))))

Helena sa...

Tack för hälsningarna på bloggen! Du skulle inte vilja prova med en saluki i snöret? Ganska stor skillnad kan jag säga!!!

Kram
Och lycka till i helgen nu! ;-)

Emelie sa...

Jag vet Sofie, skäms lite.. Har ju faktiskt haft virus på datorn så jag har inte kunnat använda den, men nu så är datorn frisk!!

Helena: Vilken söt liten salukipojke du har, hihi det är bara att ge mig kopplet (fast du kanske inte får tillbaka honom) ;)

Mella sa...

Taack! Ja jag är sååå stolt över Oliver!

Japp det blir i Lövudden vi ses=) Rallylydnadstävling... huuu... vet inte rikigt hur det går till o vad jag o hunden ska kunna för att vara med;) Hahha... Regler m.m. Får väl ta o söka på nätet o lägga in en högväxel på träning isf hahah..

Ha det gott! Kram