onsdag 24 mars 2010

Utställningsdebut

var det i Söndags för Jumjum, iofs bara en inoff men man måste ju börja nånstans :). Ingen hit att börja i ett kallt och ruggigt ridhus, men han tyckte det var väldigt spännande med så mycket hundar och folk och sen fick han en hel del stöd av storebror Goliat. Såklart skulle vi in som nummer tre (inte helt ovanligt när man har faraohund), tror att det hade gått bättre för honom om han hade fått gå in på eftermiddagen. Nu var han lite kall om rumpan och domaren var liite läskig, inte så farligt men han var lite misstänksam mot honom. Men han stod så fint och travade glatt runt ringen och slutade som BIRvalp och i kritiken stod det att han var mycket lovande som måste fortsätta ställas :) :). Vi tog en sväng förbi Biltema medan vi väntade på finalerna. Men vi fick ändå vänta i tre timmar när vi kom tillbaka, och jag var imponerad av att Jumjum inte tröttnade utan han blev mer avslappnad och tyckte det rätt roligt att va där. När finalerna väl började så fick vi springa in bakom en underbart söt kinesvalp (men det gick ju inte så fort...). Han uppförde sig jättebra bland alla andra valpar, men han förstod inte riktigt varför han skulle stå i linje med de andra utan han ville in med rumpan i ringen eller kolla vad polarn bakom gjorde ;) men efter en stund så stod han still med alla tassar där de ska vara. Blev ingen placering men det var verkligen nyttigt för honom. Och det var verkligen många snygga och lovande valpar (ca 22st) och de 5 som placerade sig var verkligen fina, gillade goldenhanen som blev bisvalp! Men nu är siktet inställt på Sollentuna på lördag (badmintonhall!). Lite bilder på lilltrollet:





3 kommentarer:

Annakarin @ Mathias.W sa...

Vilken vacker liten kille, han ser otroligt lovande ut! Grattis till BIR VALP :) Och japp det är bara att ställa på inoff det är den absolut bästa träningen!

Kramar till duktiga Jumjum!

Annica sa...

Grattis Emelie det ser jättebra ut, vad duktiga ni är och vad glad jag blir.Väldigt vad lik han blivit mamsen. Vore det inte för den lilla snoppen så skulle jag tro att det var Dehra, nästan ruggigt.
Stor Kram, vi hörs Annica.

Sofie sa...

Håller med Annica man ser verkligen vem som är mamma. Grattis till BIR valp också. Är föresten inte avundsjuk på att ni ska till Sollentuna. Har varit där två gånger. Aldrig mer. :) Så förbannat trångt.